Månadsarkiv

sandras 20 års fest

Sandra hade då värsta tjugo års festen i lördags. sjukt mycket trevligt folk och nästan alla drack.. dansa hela natten lång och hade förbanat roligt.. var nog den bästa fest jag någonsin varit på. sen att jag var lite väl berusad och gjorde saker som jag aldrig skulle gjort annars det får man ta.. du är underbar gumman.

just nu orkar jag inte berätta så mycket mer för det händer hemska saker här.. men men om en halv timme börjar mitt livs första politiker möte.. japp som sagt jag ska bli politiker så rösta på mig haha..

ha det bra
 

fredag.. =)

Hej hej!
då är det äntligen fredag har percis kommit hem från jobb. Vilken jävlig dag blodet har sprutat på alla håll å kanter.. =) nä men jävlig har han varit.. uch vad hemskt det här lät men är ju så att jag jobba med en kille som är utvecklingsstörd. 
Ikväll blir det kräftskiva för hela slanten ska bli trevligt och gott.. hihi... 

Vill också lägga in något som min älskade vän sandra har skrivit idag

Lyckligare kan man inte vara
 Nä just det. Har man en vän som Angelica kan inget bli Bättre!! Det var lägesen jag kände mig så här glad.. Det ända felet är att vi bor en bit ifrån varandra men hoppas att vi snart kan ändra på det =)

Angelica du är den som får mig att skratta o le, du öppnade mina ögon fick mig att se. I din famn kan ja få gråta, kommer dig alltid att förlåta. Du fick mig att se livet att du är min bästa vän är givet.

Du kommer alltid betyda enormt mycket för mig gumman.. Du är den enda som vet hur jag känner innerst inne och jag är oerhört tacksam för att du alltid finns här för mig. Hoppas du vet att jag finns här för dig. ÄLSKAR DIG

Fy f*n vad vi ska ha kul o röja imorgon gumman. Saknar dig jätte mycket. Ta väl hand om dig nu. Puss puss

 

ny här ja

jaha då ska jag också försöka med det här då. hoppas att det blir bra

Vem är då jag?
Jo angelica heter jag och är en livsglad tjej på snart tjugo år.
Jobbar som personligassistent i höganäs kommun vilket jag trivs super med för tror min uppgift här i världen är att hjälpa andra männsikor till det liv de förtjänar.
Bor i en liten etta med min hund dolly i lilla byn Ödåkra utanför helsingborg. Flytta hemifrån när jag var 15 år så jag började gymnasiet i svalöv. På tal om det så var de mitt livs bästa val, har träffat så många underbara människor där som jag aldrig kommer att glömma.
ja detta var lite om mig kommer väl mer så småning om.



stockholms resa