Månadsarkiv

Genom gång av helgen!!

I fredags jobba jag till fyra.. va så trött när jag kom hem så det blev till att vila middag så jävla skönt.
Vid sju körde jag och hämta Sofie, Elin, Corre, Kim och Madde sen bar det av till Coop för att handla något att grilla. Väl hemma hos mig satte vi igång grillen nere på baksidan och börja grilla.. Lyssna på musik och umgicks riktigt trevligt. Maten blev jätte god och till efterrätt blev det grillade machmellos eller hur det nu stavas.. När det blev för kallt allt sitta kvar där blev det upp i lägenheten och röka vatten pipa :) det var så länge sedan vi gjorde det sist.
Sen bar det av in till Hbg för att glo lite street race och där va väl en del folk men dom hade nästan slutat köra när vi kom. Som vanligt blev det även en runda på donkan efter.




I Lördags va det jobba som gällde igen. Halva dagen tillbringades på Höganäs marknad med hela resten av höganäs :) Blev en massa onyttigt att äta. På eftermiddagen låg vi och myste i trädgården :)
När jag slutat var det bara snabbt hem och duscha sen bar det iväg till malmö där jag skulle träffa Madde och Jenny. Vi laga mat och snacka skit typ hela kväll. Var skit länge sedan jag träffa båda två... Var väl hemma vid två tiden något.




Söndagen var det bara till att stiga upp på morgonen för vi hade styrelsemöte med SSU höllt på ända till tre eller något.. Fick mycket gjort och va nöjd med dagen.
På kvällen körde jag Sofie, Elin och Susanne till dansen innan jag hämta Rebecca som kom hem efter att ha spelat SM i bowling. Blev en runda in om pizzerian innan vi körde hem.. gott gott..




Måndagen var ganska lugn tills martin ringde och fråga om jag kunde köra dom till fotbollen och snäll som man är så säger man ju inte nej.. Körde ner där på eftermiddagen och satt och njöt på hans balkong en stund.. När jag kört dom till fotbollen körde jag hem till Adrian där Jens och Viktoria va.. Vi fick tittat på matchen på teve istället.
Det va en riktigt bra match och som tur va vann HIF med 4-2 mot MFF




Idag sitter jag här och glor och försöker komma på hur jag ska göra imorgon.

Sen vill jag ge en tanke ställare till alla er som någonsin kallat mig vän. Vad betyder ordet vän? Just nu känns det som att jag har massa kompisar men inga vänner. Inte här i varje fall. Jag tycker det är sorgligt att det inte finns en jävel som ställer upp.. Inte en männsika som någon sin ringer och frågar hur mår du idag?
Det får mig att undra om det är jag som blivit så tråkig att umgås med?? Men det kan man så klart inte heller svara på.. Just nu finns det en person som jag bara vill be fara åt helvete.. Jag trodde det va vi som skulle hålla längst men du bara bränner dina chanser hela tiden och du förstår inte ens det själv. Jag vill bara bryta från allt just nu och skaffa mig helt nya vänner. Men hur gör man det i den här sitsen? lättre sagt än gjort.
 

Vaknade på fel sig

Imorse måste jag fan ha vaknat på fel sida allt som bara kunde gå mot mig har gjort det.. :0

Kvällen blev i varje fall trevlig med grillning, street race, donkan och trevligt sällskap..

berätta mer sen dags att sova nu snart upp och jobba igen..
 

Förvirrad

Helt sjukt vad trött jag är idag.
Det blev väldigt sent igår eller imorse.. Tänker inte ta vad som hände det får ni höra någon annan gång..
I Efter middags va jag på föreläsning i malmö om Väst Sahara ett ockupperat land. Det var riktigt intressant och jag har mycket mer förståelse nu. Världen måste uppmärksamma det här och agera. På vägen hem stanna jag och Natasa och åt i lödde.. Trevligt att umgås med den tjejen.. :)

Nu till mitt förvirrade tillstånd. Jag känner mig väldigt delad och funderar aldeles för mycket.. Antar att det är något som kommit med åren och inte är det så att jag blivit klokare snarare tvärt om. Känner mig mer och mer förvirrad för varje år som går och vet inte hur jag ska hantera olika situationer.. Rent ut sagt gör jag skit för mig själv.
Jag undrar om det är så att jag fått så dåligt själv förtroende? Eller vad är det som är fel på mig?
Varför kan jag inte gå in i saker med låga förhoppningar och bli glad sen bara.. Detta gäller allt i mitt liv så som jobb,vänner, familj och så klart kärleken... När är det min tur att få lite lugn och ro?? behöver verkligen det..

Nä är på jobb nu och funderar alvarligt på att gå och lägga mig nu så jag orkar med hela dagen imorgon.. Längtar tills helgen då det först blir grillfest på fredag och lördag eventuellt utgång i malmö..

Behöver Evelina som mest nu tänk så hade jag bara kunnat ringa och prata med henne om allt och inget.. finns inget bättre.. hoppas hon vet hur saknad hon är...

 

Konserten

Får väl berätta lite om Sol,vind och vatten konserten..
Var först på kina resturang med mamma,pappa och rebecca super gott.. :)
Sen fick jag handla lite dricka och godis så jag skulle kunna låta bli att hosta.. Konserten va jätte bra det va Sara lövgren, Molly Sanden, Jan Johansen och Johan något.. lyckades döva min hosta en del i varje fall.. :)


Igår va jag med Sofie,Elin,Madde,Corre,Kim och Zesor först på donkan och sedan nere på stranden :) så himla mysigt och fint väder.. Sofie följde med mig hem så hon har sovit här i natt och idag har vi städat hela lägenheten inför grillfest på fredag :)

Ikväll skulle jag träffat en viss person men tyvärr ringde han i eftermiddag för han fått förhinder.. Hade verkligen sett fram emot att träffa han fast jag klart är väldigt nervös :) som alltid.. Hoppas vi kan få till en ny dag snart.. Hade varit jätte kul..

Nä nu ska jag fortsätta prata med min älskade evelina på msn saknar henne som tusan..

 

sol vind och vatten




Ett klipp från konserten igår..
 

Fortfarande sjuk..

Idag är det Söndag och jag känner mig nog inte ett skit bättre än i fredags måste jag säga.. Har typ suttit vid köksbordet halva natten och sovigt för så fort jag lägger mig ner så hostar jag.. Som ni säkert förstår har helgen varit lugn.. för lugn rent ut sagt det börjar bli lite obehagligt :) 

Igår va martin här och laga mat till mig och tog hand om mig en stund.. :) så snäll han är.. 

Har så dåligt samvete för att jag är hemma från jobb vet vilka problem dom har att få ihop folk som kan jobba men vad ska jag göra.. Kan ju inte hjälpa att jag är sjuk och tyvärr tror jag inte jag kan jobba imorgon heller efter som jag inte sover något. 
Nu ringde dom och sa att dom hade ordnat vikarie för mig imorgon så skönt så slipper jag tänka på det. 

Ikväll ska jag faktiskt ge mig ut ett tag och äta med familjen och sen blir det musikalen sol vind och vatten inne i helsingborg skönt att komma ut lite. 

Veckan kommer vara fullproppad som vanligt..

Imorgon ska jag lämna min bil på lite reperation och däck byte så där gick mina sista pengar denna månaden tur det är lön snart.

Demonstration i Kristianstad på tisdag eller rättare sagt en mot demonstration till sverige demokraterna för att dom ska ta beslut om illegala invandrare ska ha rätt till vård vilket dom självklart ska ha.. Alla människor ska ju ha rätt till vård. Så vi får väl hoppas på det bästa. 

På kvällen är det åter igen studiecirkel med LOs ungdoms kommité. Sen får vi se om det blir något kul på kvällen :) 

På onsdag är det Malmö som gäller och en föreläsning om Väst Sahara. Ska bli riktigt intressant måste jag säga. 
Sen på kvällen är det jobb igen som gäller och ett dygn där.. :)

Torsdag SSU och lära sig arbetarrörelsen sånger :)

Jobb på fredag. Street race på kvällen kanske?? : ) alltid kul  LÖNING :P

Lördag jobbar jag extra för att det är marknads helg i höganäs så det ska faktiskt bli väldigt roligt. :)

Söndag är det en hel dag med SSUs styrelse.. :)

Det va lite vad den här veckan kommer innebära.
 

Sjuk..

Idag är jag för första gången på ett och ett halvt år hemma från jobb på grund av sjukdom.
Redan igår kände jag mig dålig och slö.. När jag vakna i morse kände jag hur huvudet banka och halsen gjorde ont. Försökte gå upp och göra mig i ordning för att se om det blev bättre men ack nej så det va bara att ringa och sjuka sig sen bädda ner sig igen.. Och här ligger jag fortfarande kvar i sängen med pjamas och allt.. Hostar och tycker synd om mig själv.. uch och så är det helg också.. Känns inte som jag pallar göra något..
Nån som vill komma och underhålla mig?
 

Jobbar natt..

Uch vad länge sedan det va jag skrev här nu inte alls likt mig. Får ta lite dag för dag här..

Lördag.
Det var parti distrikts kongress på Sundspärlan.
Vaknade av ett sms från pappa att Wanja skulle börja tala klockan elva så det var bara till att stiga upp ur sängen och göra mig i ordning. Va framme typ tio i och går in, då får jag mig en smärre chock när jag ser Arton. Kastar mig i famnen på honom, gud vad det var länge sedan jag såg han och det var det stället jag minst trodde jag skulle träffa någon jag kände på. För er som inte vet är Arton en kille från svalöv som hade en pizzeria där med sina brödrar. Vi hängde alltid där under gymnasie tiden och lärde känna dom jävligt bra. Tänker på dom ofta och saknar dom en del men livet har ju gått vidare och tillfälle har väl inte funnits för att träffas precis. Tydligen satt han där för svalövs arbetarkommun.. :) Fick i varje fall snabbt säga hej och sen in och lyssna på LOs ordförande när hon höllt sitt tal. Väldigt intressant va det. Sen va det tänkt att jag skulle åka hem igen men hade så himla roligt där och lyssnade mycket så va inte hemma förän halv sju på kvällen.. :)
Det va ju lördag kväll och jag kunde inte bara sitta hemma och glo så jag körde tillbaka till martin och kolla film med han åter en kväll.. Så jävla glad att ha han som vän kan verkligen prata om allt med han,

Söndag.
Hum vad hände då.. Jo vi tog en mysig lång frukost och sen bar det av hemåt igen.. Blev lite städning med mera innan mamma och pappa ringde och fråga om jag skulle med ut och gå i bruses skog och det ville jag så klart va ju helt underbart väder. När vi promenerat färdigt va vi så hungriga så det blev pizzerian och en kebab rulle för min del.. :)

Måndag
Det blev till att stiga upp på morgonen för att ha personal möte för att utforma en individull plan för vår brukare.. Mötet gick ganska vilt till som vanligt och en del blev ganska sårade tyvärr.. Det är aldrig trevligt när det blir så och vet inte hur vi ska kunna undvika det heller. Självisk som jag är så va jag den ända som fick beröm för en gångs skull vilket är ovanligt för sist va det jag som blev mest sårad. Jobbade till fyra och va helt slut i rutan när jag kom hem så det blev faktiskt till att sova lite middag.
På kvällen körde jag och Rebecca pappa till Hilton på kastrup för han skulle flyga tidigt morgonen efter. Vilket lyx hotell säger jag bara.. Jag och becky länsa allt där va.. haha vin flaskor, frukt, hud krämer och diverse små saker. :) När vi väl lämnat pappa bestämde vi oss för att leta upp en kina resturang i malmö och det gick över förväntningarna att hitta :)

Tisdag
Åkte ut till hyllinge med mamma och Rebecca för att kolla in  ny öppnade Jula, va väl inte så värst mycket men köpte i varje fall en ny dammsugare och sopsäckar kan vara bra att ha. Gick en runda på familia och fick handlat lite bebis kläder till lilla Liam som snart kommer ner och hälsar på.
På eftermiddagen körde jag och Becky ut till Adrian och lekte lite med Freja och Harry va så länge sedan vi träffa dom, Adrian avslöja att han skulle sluta på facket och genast börja jag fundera på om jag kanske ska söka mig dit. Hade inte varit helt fel att få jobba som ungdoms ansvarig där men vi får väl se.
På kvällen hade jag tänkt träffa Emma N men hon fick förhinder så än en gång blev det en sväng till martin för god mat och film tittande.. Diskutter mycket Tjej/Kill problem och blev rätt rörd av hans oro för mig.. :) haha nä skämt och sido jag klarar mig nog ska inte göra något drastiskt.. :)

Onsdag.
Idag har varit lungt, va en sväng på väla och kolla lite men hitta inget.. Sen nu ikväll jobbar jag och är som vanligt jätte flitig eller inte..

Imorgon blir det bussen hela dagen och får väl jobba över antar jag måste dock va på styrelsemöte klockan 18 i väla by så vi får väl se hur det går med det.. :)

Måste ringa facket imorgon också och berätta att jag är intresserad av tjänsten och hoppas på det bästa.. måste fjäska lite för chefen så jag får min tjänst lite snabbare än beräknat.. hum undra vad chansen är???

Sov gott alla det ska jag försöka göra i varje fall,, har brevid gång imorgon bitti så det är bara att bita i det sura äpplet och gå upp..
 

Fredag och en kväll med Martin

Idag är det fredag och jag är ledig :) så gott...
Dagen börja med att jag tjabba lite med kommunal och det sluta med att jag fick ringa och ta det direkt med LO istället.. Nu är jag i varje fall anmäld till kursen så nu återstår bara att se om vi blir tillräckligt många för att den ska bli av.

Sen va det tänkt att jag skulle städat med det blev inte så mycket med det.. haha drog till Sofie istället och umgicks lite med henne och Kim.. trevligt fick snackat lite med Susanne och Elin också innan jag åkte hem..

Sen bar det av till Lund, va in om Emma och Andre och gratta han på 25års dagen.. Denise va också där inte sett henne sedan i sommras å Eke som jag inte ens mins när jag träffa han senast.. Alltid lika roligt att träffa dom.. Nu sitter jag hos Martin och väntar på att maten ska bli färdig :)

ha de
 

Jobb

Är på jobb nu hihi så jävla skönt att kunna ha med datan och göra vad man vill när han har somnat..

Har fått min nya mobil idag det blev en sony ericsson S500i och är än så länge väldigt nöjd med den. Jobbigt dock att lägga över alla nummer och grejor..

Dagen idag har varit seg.. Vakna av den "inhyrda" arbetskraften (ikke svenskar) klippte häcken nedanför mitt fönster å va bered att gå ner och "klippa" till dom.. Inte precis så man vill vakna när man har sovmorgon.
Sätter på teven och till min stora förtjusning var det våra bästa år.. me like... Inte så ofta man hinner titta på det nu för tiden och lika bra är väl det.. Kan ju förstöra en hel dag får ju inte ett skit gjort i mellan eftersom det går två gånger om dagen.. :)

Bokat tid för att göra vid en massa på bilen i varje fall och ringt SSU och plågat dom lite..

Nä nu ska jag åter igen försöka läsa mina lo papper och eventuellt sätta på en film eller något..
 

Irriterad igen

Jag trodde vi kanske kommit till en lösning och såg fram emot att träffa dig och så blir det samma sak igen.
Du sär att jag vet hur det är men det vet jag fan inte. Jag förstår inte hur man kan ge upp sina vänner för en enda person. Jag hoppas verkligen du inser att vi inte kommer stå kvar sen det går liksom till en viss gräns sen tröttnar man och den gränsen har väl igentligen gått för länge sedan. Just nu känns det bara som du vill sabba för mig, får ju ingen hjälp i varje fall men men det är din förlust för nu går jag vidare med det och jag kommer helt klart att påpeka det här.  
Hoppas du förstår att det inte bara är jag som tycker så här.

Trött på dig..
 

Helsingör och ny ljuddämpare

Igår blev det en sväng till helsingör med mamma och Rebecca blev en hel del shoppande och åt glass.. Köpte två par byxor, tre kjolar och lite sånt.. :) Jag älskar verkligen den affären dom har där.. Skulle kunnat handla hur mycket som helst.

Ringde min morbro när vi kom hem om han kunde hjälpa mig med bilen och det kunde han som tur va.. Fick kört till biltema och köpt ett nytt avgas system och bytat det så nu låter inte bilen så hemskt längre och det gick bara på 1200kr som tur va. Dock för att jag har pengar undan satta till bilen men man vill ju inte använda dom i onödan.

Dagen idag har gått åt till hårfärgning, tvättning och studie cirkel i pedagogik och hur man talar med unga. Väldigt intressant måste jag säga vi diskutter hur folk uppför sig i grupp och vad det har för olika för och nackdelar och hur man hanterar det på bästa sätt. Vi va inte så många dock va jag, jens och en annan kille från LO. Föreläsaren var duktig och fick en verkligen att tänka själv. Fick även en hel pärm av Jens om LOs skol information material. Måste kolla igenom den tills på torsdag.. hum undra hur jag ska hinna det. 

Imorgon kväll är det jobb första jobbe natten på jätte många veckor.. :) ska bli trevligt. 

Träffa även P igår. Även om det inte stått så mycket om han här på sistone så är han fortfarande ständigt i mina tankar känns dock mycket bättre och mycket är väl tack vare att han är en helt annan person nu. Det är inte samma person som jag blev blixt förälskad i och det känns nästan konstigt att träffa han... 

Nä nu ska jag lägga mig och läsa mina LO papper och se om det fungerar som sömn medicin.. :) 

god natt. 
 

Äntligen slut jobbat för några dagar

Äntligen är det söndag och det är slut på den hektiska jobbe veckan.
Dagen har gått himla bra och fort va först städning och sen blev det grillning och bakning på eftermiddagen..
Blev väldigt god mat i varje fall..

När det va dags att köra hem tyckte jag min bil lät väldigt konsitgt eller högt om man nu säger så. Det lät nästan som om jag körde en turbo bil. Fick be mamma att komma ut och lyssna och hon höllt med. Slutsatsen är att det antagligen är hål på ljuddämparen eller något så det måste jag ta tag i imorgon är ju inte så lagligt att köra runt så där precis. Hoppas bara det inte är för dyrt få då blir jag ledsen.

Tänkte beställa ny mobil idag men kan inte bestämma mig vilken jag vill ha. Har dock bestämt mig för att skaffa abonemang så får vi väl se hur det går.
Det står mellan Sony Ericsson S500i eller T650i. Får väl ta hjälp av rebecca imorgon..

Annars har kvällen varit lugn tittat lite på filmen på trean som jag dock sett innan. Sen har det blivit en del blogg läsande :)

Här är press meddelandet från årsmötet igår.. :)

http://www.helsingborg.ssu.se/content/view/114/58/
 

Årsmöte med SSU

Va först och jobba typ 4h timmar idag.. Så skönt att inte behöva springa där hela dagen för en gångs skull.. Börjar bli lite trött på det nu men bara en dag kvar sen blir det lite ledighet.

Klockan två va det dags för årsmötet för ssu helsingborg blev mycket lugnare än jag trott och fick mig en plats i styrelsen som fack ansvarig så det kan nog bli intressant.. :)

Efter mötet va jag hemma hos Natasa och åt middag med henne och Isabell  alltid trevligt att umgås med dom..

nä nu blir det sängen.. ha det fint
 

Basket

Idag har jag varit på min första basket match mellan öresundskraft och solna.. Det var riktigt spännande.. Tog ett tag innan man förstod lite regler och sånt men mot slutet va jag riktigt med.. Blev en riktig ryssar match som tillslut vanns av hbg :) som tur va.. Sällskapet va ju inte helt fel heller.. :)

Veckan har varit stressig till tusen och timmarna har inte räckt till. Jobbar varje dag det villsäga mer än vad som står i mitt schema och något planerat varje kväll.. Man kan ju säga att man blev slängd rakt in i verkligheten så fort man kom hem..

Evelina har åkt nu och det känns skit tråkigt måste jag säga.. alla andra är så himla upptagna med sitt också.. Dom som jag trodde va mina vänner har inte ens vett att ringa upp..

nä nu ska jag gå och lägga mig.. lovat att handla bullar till janne innan jobb imorgon..
god natt