Månadsarkiv

sundsvall

Kom till sundsvall igår och allt jag kan säga är att han är sjukt underbar.. Kommer aldrig vilja lämna han igen..
 

Städning och längtan

Idag va det tänkt att jag skulle städa.. Jag har städat en del visserligen men nu är huvudvärken för jobbigt så jag fick lägga mig ner en stund. Så går det när man skjuter på det för mycket,, Just nu har jag alldeles för mycket annat i huvudet :)

Just nu har jag semester så jag försöker fördriva dagarna så att tiden ska gå. Helgen tillbringades med Evelina och det blev grillning och bio besök. Vi såg Sex and the city the movie och den va riktigt rolig. Verkligen värd att se..


Sista dagen innan semestern satt jag på jobb och höllt på att bli galen. Längtan är något av det värsta och mest underbara som finns på en och samma gång.. Jag va på väg att sätta mig i bilen och köra direkt. Fick tag på jennie och ordnat så nu åker jag på Söndag upp till Sundsvall :D Åker upp med jennies lille bror och åker hem helgen efter med jennies mamma och pappa. Tanken är att jag ska umgås med han med stort D. Han som inte lämnar mina tankar för en ända sekund. Han som har kidnappat mitt hjärta.

Det ska bli så underbart och jag håller på att längta ihjäl mig. Men det bästa av allt är att sen är jag bara hemma en vecka och sen åker jag upp igen.. Ska bli underbart att träffa jennie,magnus och liam också,, Ja så klart alla dom andra underbara männsikorna där uppe också.. Nä nu ska jag försöka vila bort min huvudvärk ett tag.


Ha de fint alla


A <3 D

 

Semester och kärlek

Ja då var det åter igen ett tag sedan man uppdaterade här.

Semester

Var på en veckas camping semester med Sofie och Elin.
Första stoppet var dansbands veckan på Öland där det va dans,fest, sol och bad.. Körde även runt lite och titta.

Efter två dagar där drog vi vidare till Västerås Power big meet. När vi kom dit undra vi verkligen vad vi hade jätte oss in i och trodde aldrig vi skulle överleva. När allt lagt sig lite och vi fått upp tältet kändes det mycket bättre och vi börja njuta av att kolla in alla människor. Det var tre dagar av konstant festande och extremt mycket nya och roliga bekantskaper.

På söndagen va vi så slut att vi tog in på en lugn familje camping i Alingsås. Där blev det en del badande och mycket kort spel. Blev även ett resturang besök med caroline och magnus :)

Väl hemma från semestern va det dags för 5 arbetspass innan nästa semester.. och det sista är imorgon.. ska bli så skönt att bara göra inget.. Fast jag önskar att jag va någon annan stans..

Kärlek

Mitt hjärta bankar väldigt hårt för en viss kille just nu :) å jag längtar något sjukt efter han.. Med andra ord jag är kär i en kille jag aldrig ens har träffat.. Hur sjukt är inte det?? känns jätte konstigt men samtidigt jätte bra.. och kan knappt bärga mig tills jag får träffa han.. Varje dag så bara önskar jag att det blir kväll så jag får höra hans röst igen.. Varje gång det plingar i telefonen pirrar det till i hela kroppen.. Ge med augusti nu så jag får åka upp.. :P
Tycker om dig D


Nej nu ska jag sova och få tiden att gå lite fortare och uthärda dom sista timmarna på jobb imorgon.. ha de fint