Månadsarkiv

Foto album

Nu har jag fyllt nästan ett helt album med bilderna som kom på posten idag. Dom blev riktigt fina så nu ska det bara skrivas text till dom också.. Älskar hålla på med mina foto..

Jag och Rebecca har varit ute och promenerat i stora skogen nu i efter middag och det behövdes verkligen kan jag säga.. Var så skönt att ha någon att prata med och bara vara. Allt känns lite bättre nu särskillt när jag vet att han vet hur jag känner.. Hoppas väl fortfarande på att vi ska kunna reda ut det här och hjälpas åt men det verkar svårt.

Nu ska jag vila en stund innan jag ska köra och jobba.. börjar halv sex idag men jobbar bara till tio imorgon bitti så himla skönt.. Är det någon som har tråkigt ikväll så är det bara å ringa behöver nog prata lite..

Hoppas på en utgång imorgon med eve hade inte varit helt fel.. vill bara supa bort problem nu känns det som men vet att det inte är någon idé.. Dom kommer tillbaka så.

Tack Rebecca för stödet idag.

 

första gången

Första gången jag såg dig så va min första tanken vilken söt kille. Jag smyg kolla på dig hela kvällen å när du väl kom fram å prata med mig va jag över lycklig. Dock sluta kanske inte kvällen som du vill och lite tvivla jag allt. Jag lova och höra av mig dagen efter men du trodde inte mig, det var nog därför jag faktiskt skrev till dig.
Ju mer vi prata destu mer tyckte jag om dig. Det sluta nog med att jag hade kärat ner mig redan innan vi träffats den andra gången. Sen dess har du inte lämnat mina tankar många sekunder. Men visst tveka jag till en början det har ju inte varit okompliserat framför allt när det är barn inblandade.

Jag trodde vi gjorde framsteg och jag trodde aldrig du skulle ge upp..

Vet inte varför jag skriver detta igentligen det gör mig bara otroligt ledsen men samtidigt är det en väldig terapi att skriva ner det.

Har ringt till mamma för att berätta om mitt "misslyckande" för jag vet att det är så folk ser det. Och jag lovar den första som säger något i stil med Vad va det jag sa?, Han va inget för dig ändå eller påpeckar att jag byter pojkvän ofta kommer ligga väldigt risigt till. Jag är så trött på att höra allt sånt.


Till något positivt :P jag har fått mina 150 kort jag beställde idag riktigt fina blev dom så nu är det till att klippa och klistra.. Skönt att ha något att sysselsätta sig med i varje fall..


image19

Du är en av de mest Underbara människor jag träffat och jag Älskar dig.
 

Tårarna

Natten har varit jobbig. Inte alls sovigt som man ska och vaknat av att tårarna rinner, jag kan inte stoppa dom.
Prata med han för en stund sen men vet inte om det kändes bättre eller sämre?
Vill så gärna prata med han men vet inte vad jag ska säga, vill kunna påverka men det kan jag ju inte.
Varför händer det alltid mig? Varför kan jag aldrig få vara lycklig?

Trodde jag hade hittat världens kap. Och det hade jag väl igentligen men det var fel tidpunkt i livet som vanligt.
Snällare och trevligare kille får man leta efter och det hoppas jag han vet.
Mår jätte dåligt över det här och det gör nog han också men det känns faktiskt bättre att det kom nu än att jag skulle vänta i ovishet ännu längre.

Ett uppbrott är alltid väldigt jobbigt men tyvärr ett måste. Problemet är att det känns inte som ett uppbrott utan två stycken.. Vi hade i och för sig inte varit tillsammans så länge även om det känns så.

Vill inte förlora mina vänner också men vet inte hur jag ska bete mig.

Älskar er båda två så himla mycket..
 

Över

Nu är det över..

Jag föll ikväll, väldigt hårt.. överlever göra man så om man vill det eller ej frågan är bara hur lång tid det tar att repa sig och hur många ärr som blir kvar. Han kommer alltid äga en del av mitt hjärta. Det är jobbigt nu väldigt jobbigt va inte alls det här jag hade väntat mig. Eller det va kanske precis vad jag hade väntat mig? Jag har känt där varit något fel men inte kunnat sätta ord på det.. Nu vet jag..



If I
Should stay
I would only be in your way
So I'll go
But I know
I'll think of you every step of
the way

And I...
Will always
Love you
Will always
Love you
You
My darling you


Bittersweet
Memories
That is all I'm taking with me
So good-bye
Please don't cry
We both know I'm not what you
You need

I hope
life treats you kind
And I hope
you have all you've dreamed of
And I wish you joy
and happiness
But above all this
I wish you love
 

Löning

Idag kom den dagen man så spänt väntar på varje månad eller brukar ju få löne beskedet någon dagen innan men dock inte denna månaden. Idag kom den i varje fall som en väldigt positiv överraskning :) Fick bra mycket bättre lön än vad jag väntat mig fick hela 15300kr inte illa för att vara en outbildad komunal arbetare.
Så fort man ser siffrorna börjar tankarna om vad man vill göra, brukar dock tygla mig och sätta in pengarna på spar konto för framtida behov så som bil reparation som måste göras igen.

Den här månaden har jag dock bestämt mig för att investera dom i Singapore. Listan är lång på vad jag vil handla men har nästan bestämt mig för att köpa en systemkamera. Som säkert de flesta vet älskar jag att fotografera och har alltid önskat mig en ordentlig kamera och tydligen ska all elektronik vara billigt där. Har jag tur kanske jag hittar en billig och bra mobil telefon också.. Man kan ju alltid hoppas i varje fall..


Ikväll är jag för övrigt hos Evelina och umgås å har trevligt. Vi har kollat lite tv, bilder och ätigt middag. Ska snart gå ut och bada i deras nya pool eller vad man nu kallar det...

Vädret idag är det tråkigaste på ett tag fy sören vad det blåser. Det var inte roligt att köra hit kan jag säga man fick hålla hårt i ratten.

Får äntligen sova med min älskade i natt.. Han är dock på möte för tillfället så då passar jag på att umgås med min vän.



Tror vi jag kommer säga det nu?


 

Vänskap

Att få vara någons vän är en fin och värdefull sak som man borde ta vara på.


Dom flesta vännerna man har i livet dom försviner på ett eller annat viss. Dom flesta växer man nog ifrån, man hamnar helt enkelt på olika plan i livet och vänskapen rinner ut i sanden.
Ju äldre man blir destu svårare blir det att hitta nya bra vänner. Ytliga vänner har man gått om men få riktiga vänner.

I höstas träffa jag en person som jag verkligen gillade, vi hade riktigt roligt tillsammans och kunde prata om allt.
Jag trodde jag hade funnit en ny vän som verkligen skulle finnas där för mig så som jag finns där.
Över en natt förändrades allt och jag vet igentligen inte vad som hänt. Vi hann inte ens växa ifrån varandra och det är de som irriterar mig. Det är inte vad jag kallar en riktig vän tyvärr så jag måste ju haft fel. Men ändå saknar jag personen i fråga otroligt mycket och saknar alla våra galna upptåg. Jag har verkligen försökt men får ingen ansträngning tillbaka så nu ger jag upp.

Jag har däremot vunnit någon annan sen i höstas och det är personen som jag för tillfället kallar min Bästa vän.
Vi har kännt varandra länge, ja i snart 6 år men inte alltid kommit överens på bästa sätt. Dock har vi väl varit vänner dom sista åren men först i höstas har vi börjat umgås på riktigt. Har jag inte pratat med henne på ett par dagar får jag abstinens :) Det är henne jag vet att jag kan ringa vad det än är, så om det är en strunt sak som folk skiter i igentligen vet jag att hon lyssnar. Jag hoppas hon känner och tycker samma sak som mig men det tror jag.
Det är den här tjejen jag har som roligast med, en dag med henne kan aldrig bli misslyckad så är det bara.
Jag älskar dig Evelina du är den bästa vän man kan ha.

image18

 

tavlor




Tänkte göra tre tavlor men kan inte riktigt bestäma mig vilka bilder jag ska använda.. dom finns i färg också men känns som jag vill ha dom i svart vit..

hjälp mig
 

Energi

Energin räckte inte riktigt ända fram idag.. :)
Har i varje fall rensat datan och lagt över alla bilder, musik och filmer på min externa hårddisk så för hoppningsvis kommer datan fungera lite bättre så småningom.. Har även tagit hand om tvätten, diskat och damsugat över.. Behöver dock fortsätta städa imorgon.. Jag hatar verkligen att städa men är man så dum som jag och inte plockar undan direkt efter sig så får man ju skylla sig själv..

Nu är det snart dags att köra till jobb igen men det är lugnt jobbar två nätter denna veckan så det är ju inte så farligt. Kvällarna på jobb är lugna och inte särskillt mycket att göra så..

Tänkte berätta lite vad som händer nästa månad.. :) längtar som bara den..
Först den 8 mars ska jag och pojken hem till Evelina efter som hon fyller år. Ska bli jätte kul att träffa gänget och festa till det lite.. :)
Den 10-12 mars ska jag på kurs i fackets grunder utanför höör.. ska bli riktigt roligt att åka själv och få chans att lära känna lite nytt folk. Alltid lättare om man åker själv för man blir liksom tvingad att prata med folk.
Den 13 mars får jag åka och lämna katten till martin och försöka hinna umgås med pojken min..
Den 15 mars så smäller det.. Då bär det av till Singapore för att vara borta tills den 29. Ska sola,bada,shoppa, äta gott och simma med DELFINER :) ska bli så sjukt roligt men kommer sakna peter något enormt..

Nä nu sitter hunden här och ser jätte ledsen ut får rasta henne innan det bär av till jobb.. :)

ha en trevlig kväll alla
 

kärlek

Sov med fönsterna öppna i natt.. När jag vakna i morse så kändes luften underbart frisk och jag hör hur fåglarna kvittrar där utanför. trotts det smatrande regnet så finns det hopp om en vår. :)


Idag är nog första dagen på ett tag då jag vaknar med ett leende på läpparna trotts en slående huvudvärk och diverse förkylningssymptom så ser jag åter igen ljuset. :)

Allt har känts påfrestande jobbigt på sistone. Det ända jag vill är att han ska må bra igen och vi ska kunna börja bygga på vårt förhållande tillsammans. Förstår hans situation men har även min egen att ta hand om. När vi klarat oss igenom det här så finns det inte mycket som kan hindra oss för det är vekligen kämparglöd som behövs.. Men det går framåt, varje dag gör vi framsteg och jag lär mig något nytt. Jag ser den andra sidan av han, i mellan smärtan och bekymerna den sidan som jag blev så frukanstvärt kär i. Just nu har jag svårt å tänka mig ett liv utan han.

Jag vill bara berätta hur mycket jag älskar han men vet inte hur jag ska göra det.  
image9