Månadsarkiv

Sundsvall!!

Gud vad härligt det är att vara här.. fasar till att jag ska behöva köra hem om ett par timmar..

Var på fest igår och har inte haft så roligt på jag vet inte hur länge.. :)

Jag och jennie har suttit och snackat i åtskilliga timmar nu och man vill inte riktigt gå och lägga sig..

god natt alla
 

Sundsvall!!

SSU kursen i helgen va minst sagt intressant men hade väldigt skoj i varje fall.. :)

I måndags fick jag ett litet ryck och körde å hämta sofie. Sedan körde vi över natten till sundsvall för att hälsa på jennie.. :)
Liam har blivit jätte stor och är en riktigt härlig bebis.. :)

nä nu ska vi färga lite hår.. :)
 

Åter helg..

Veckan har gått snabbt. i torsdags va vi på folkrörelsearkivet i helsingborg och kolla.. Väldigt mycket gamla saker.. Intressant man hade nog kunnt hitta mycket roligt där om man börjat leta.
Idag har jag jobbat och det va en helt underbar dag på jobb.. Herrn va på toppen humör hela dagen och dagen har gått fort.

Ikväll har det bara varit lugnt ska ju upp jätte tidigt imorgon och köra till karlshamn på SSU kurs kommer hem på söndag igen och då är det möte med fack utskottet i SSU skåne i lund som gäller..

ha en trevlig helg allihoppa.

 

Evelina

Nu har jag väntat i två dagar på att Evelina skulle ringa men hennes telefon kort fungerar inte :( så tråkigt för jag vill så gärna prata med henne..
Fick i uppdrag av henne att ringa till hennes mamma och berätta att telefonkortet inte fungera.. Det blev ett samtal på nästan 40 minuter trevligt trevligt. :) Saknat våra pratstunder vid köksbordet.. En härlig männsika det där..

image84

Just nu är jag i spenderar stadiet igen :) Har räknat på min ekonomi och insett att jag skulle kunna köpa en ny bil och skaffa en större lägenhet. Så jag rinde till hyresvärden och upplyste henne om detta :) Som tur är känner jag henne så om jag har tur kanske jag kan få mig en tvåa snabbt.. Eventuellt blir det till och med inne i stan :)

Jag funderar fram å tillbaka på det. Är jag en stats männsika eller lant flicka?? Jag tror väl jag är något mellanting. Tror jag hade kunnat trivas inne i stan faktiskt om bara såna praktiskt saker som parkering fungerar som det ska.
I varje fall där hon har hus är väldigt nära centrum samtidigt som där är en stor park och ett ganska lungt område..
Flyttar jag in där ska jag i skaffa mig en cykel :)
En tråkig sak är dock att jag bestämt mig om jag får en ny lägenhet så kommer jag att ta bort dolly. Det är inte bra för henne att flytta en gång till och framför allt inte in till stan. Hon är väldigt gammal nu så. Det kommer bli väldigt tungt men tyvärr ett beslut jag får ta. Och jag hoppas jag kan få stöd i det..

Jag kolla även runt på bilar men jag väntar nog ett tag till med det så himla svårt att bestämma sig och veta vad som är bra och inte bra..

Början av veckan har varit ganska lugn med en massa jobb och Arbetsplats träff. Var hos martin igår och hade väldigt trevligt..


Nu ska jag sova för mina ögon har varit trötta sedan jag gick upp i morse.
 

Lite blogg torka..

Tänkte ta en snabb runda vad som hänt i helgen..

I fredags va jag sjuk grillsugen när jag sluta jobba och som vanligt va typ alla upptagna och jag kunde ju inte starta grillen själv kändes lite patetiskt.. Det fick i varje fall bli bordsgrillen och pommes i min ensamhet. Vid tio tiden kunde jag inte sitta still längre så då ringde jag Cornelia och hörde om dom hade lust att följa med in till hbg.. Sagt och gjort körde in och glodde lite race sen blev det som vanligt donkan..

Mamma ringde och väckte mig på lördagen och tyckte jag skulle komma dit och underhålla mormor och morfar en stund och det tackar man väl inte nej till.. Blev lite middag och rabarber paj till efterrätt.. gottit..
Eftermiddagen gick åt till tvättning av åtskilliga maskiner tvätt..
Vid halv sex var det dags att köra till Väsby hem till viktoria. Där blev det grillning med henne, Adrian och Jens. Äntligen fick jag min grillade mat och underbart gott va det.. Väldigt trevligt sällskap också måste jag säga.. :)
Vid nio drog jag hem för jag hade inte hunnit tömma tvättmaskinen så det fick jag ju göra..
Sen blev det en sväng till Martin för att titta på ishockyn som tyvärr sluta väldigt pissigt. Trevligt med lite sällskap i varje fall.. Sen stupa jag direkt i säng.

Martin skulle jobba i söndags så det va bara att kliva upp ur sängen och köra hem. La mig i solen hemma hos mamma och pappa för att försöka få lite färg.. Sen blev det även en massa tittande på SM slutspelen i bowling på datan.. direkt sändning.. :)
Vid fyra drog jag in för att titta när SSU tjejerna träna basket på gamla nicolai skolan.. Redan när vi kom över skolgården såg vi spåren av blod från en dörr.. konstigt tyckte vi.. nä vi sedan kommer upp på andra våningen efter vi följt spåren ser vi att någon har hoppat genom fönstret.. hum hur smart får man bli..
Följde med Natasa hem medans hon och isabell duscha sen åkte vi och handla.
På kvällen blev det grillning hemma hos pappa och Rebecca och sen blev det sanningens ögonblick gud vad jag älskar det programet.. :)

Idag har det varit jobb som bestod i en lång promenad i solskenet och en fika på uteserveringen bosse bagare. Så det blev en massa sol idag också.. Nu ser jag i varje fall inte sjukt blek ut längre.
Efter jobb blev det en runda till sofie och elin..


Dom ringde från LO luken idag och fråga om jag ville åka med på Facket i sommarland och själv klart vill jag göra det.. Två veckor och åka runt och prata med sommar jobbande ungdomar ska bli riktigt roligt. :)

Nä nu är det dags att sova jobb imorgon sen möte och på kvällen skulle evelina ringa :P

god natt
 

bilder från Amanda Jenssen spelningen.. :)





 

Amanda Jenssens release party

I tisdags morse läste jag om en tävling som gick ut på att man skulle skicka in ett mail till Sony BMG och dom 20 första vann två platser på gästlistan och tillgång till VIP baren. Jag tänkte va fan varför inte och skicka in.. Trodde aldrig på fullaste alvar att jag skulle vinna. På tisdag kväll får jag ett mail att jag vunnit tror ni jag blev glad eller??

Tess blev den lyckligt utvalda att få följa med :)
Först åt vi Grekisk kebab i Lund och sedan bar det av till Majeriet.. Lite små nervösa va vi är ju inte så att man brukar springa runt på release party så där hur som helst. Man märkte att det mest va Amandas vänner och hennes familj som va där + en massa press folk..
När vi kom in blev det direkt upp i VIP baren där Tess halsa öl och amarula cream.. :)
Efter ett tag gick Amanda BARFOTTA upp på sen och framförde lite låtar från sin skiva. Så jävla bra hon är och vilken utstrålning.. Bara det att hennes pappa gick upp och presentera henne innan..
När hon sjungit klart kom hon ut och kramades med alla typ och prata lite.. allmänt mingel..
Riktigt trevligt. Vid halv tolv tiden gav vi upp och körde hemåt.
 

Amanda Jenssens release party

Orkar inte berätta om kvällen just nu men den va underbar i varje fall

bjuder på två bilder just nu :)

image74


image75
 

Har inte hänt ett skit typ

Hej..

Jobbat hela helgen så det finns inte så mycket att berätta.. Dock så har jag pratat med sofie och elin om en road trip till sommaren.. blir östkusten upp typ kalmar, stockholm sen blir det Power meet i västerås och kolla på massa fina bilar sen väst kusten hem med göteborg och båstad.. tanken är att vi ska tälta så det hade säkert blivit skit kul.. hoppas bara att vi kommer iväg.

Idag har jag varit och fikat med Natasa och Isabell på stan och pratat en himla massa :) alltid trevligt med det sällskapet.. Sen ikväll har jag varit på mitt första Kommun fullmäktig grupp möte.. Intressant :) Hade rätt roligt med Fredric på ena sidan och natasa på andra.. haha vilka bilder vi rita.. Bestämde oss även för en grillfest till sommaren..

Nä nu är det dags att sova upp och jobba imorgon nämligen möte på kvällen ju så bytat pass med mamma..

sov gott
 

Film

 

Valborg och 1 maj

Valborg
Vilken dag säger jag bara..
Jobbade till 18.00 sen var det direkt hem eller skulle varit i varje fall.. Träffa camilla på macken i hjälmshult och blev kvar där och prata i typ en halv timme.. skit länge sedan man såg henne.. (gammal högstadie kompis)
Sen var det bara hem och göra vid sig för sen bar det iväg till Allerum för att titta på bålet.. va väl si så där kul blåste skit mycket.. Sen drog jag och Rebecca in till stan för att äta langos och våffla.. gott gott.. Lämna av Becky hos Johanna för att sen dra vidare till svalöv där jag hämta upp Tess. Åkte hem till Sandi i kävlinge och förfesta lite och jag fick blandat lite alcohol fria drinkar :)
Till sist hade dom bestämt sig så vi blev två bilar till Björka loge..
Shit med mycket folk där var och kvällen va verkligen super.. förutom några små irritations moment att folk inte kan vara trevliga och sköta sitt eget liv. Dansa som fan och hade riktigt roligt..

När det väl stängde blev det typ samma runda tillbaka Kävlinge,Svalöv,Hbg sen Strövelstorp för att lämna annika och slutligen sängen i Ödåkra. Va väl hemma efter fyra någon gång trött som fan.




Bild
1. Rebecca i benns park i Allerum
2. Maj bålet
3. Tina hemma hos Sandi i Kävlinge
4. Tess på björka loge
5. Ivarsson och Sjöberg alltid lika glada
6. Andreas och Helen också på björka loge


1 maj
Martin ringde och väkte mig typ aldeles för tidigt efter typ 4 timmars sömn. Det var bara till att stiga upp för visste att jag hade och göra.. Halv elva va jag nere på söder och SSUs lokal för att äta frukost med tjejerna vilket var uppskattat och trevligt..
Fick även fixat vår fina banderoll som vi skulle bära med oss i tåget. Klockan tolv begav vi oss mot Mäster palms plats där demonstrationen skulle gå ifrån. Fick vår plats bland allt parti folk :)
När tåget verkligen kom iväg va det mycket skrik och sång från vårt håll. Det skreks om 6 timmars arbetsdag, barnomsorgen kvar, befria Palestina och krossa rasismen.
Väl uppe mot Sundspärlan sjöngs det När SSU marscherar in så blir det liv i hela staden och man kan ju säga att vi höll liv och bara vi.. Va lite små tråkigt att det bara va vi som hördes..
På Sundspärlan var det tal av Ylva Thörn Kommunals ordförande och lite andra aktiviteter.. Dock regna det så blev inte så långvariga. Tyckte dagen var väldigt lyckad och hade riktigt roligt.





Idag på eftermiddagen blev det en tur hem till sofie och elin för lite middag och sen har jag bara tagit det väldigt lungt..


Hur har din Valborg och 1 Maj varit???  Kommentera