Månadsarkiv

irriterad..

Kan tänka mig att en del undrar varför dom inte får läsa min blogg längre.. ja en enkel förklaring är att jag då inte har en aning om vem det är som läser.. Tydligen är det folk som stör sig på vad jag skriver och vilka bilder jag lägger ut så hädanefter är det bara ni som vågar be om lösen som får läsa :)

blev så irriterad så jag kunde inte ens låta bli att säga till personen i fråga så nu är det krig.. Men men har aldrig gillat henne ändå..


Får göra en rättning i förra inlägget och säga att det va rebecca som tvätta mitt hår.. jätte snällt rebecca å sorry för misstaget.. :)

Ullareds resan igår va intensiv och givande.. spenderade en del pengar som vanligt men inte alls som jag brukar faktiskt.. Är väldigt nöjd med mina inköp och nästan alla julklappar är färdig handlade redan innan december månad inte illa alls.. :) gick upp 5.45 igår och va inte hemma förän 19.30 något... helt slut..

Idag är en riktigt slappe dag.. :) får väl kolla fotbollen ikväll annars lugnt..

ha de fint
 

skadad igen :P

Helgen har varit minst sagt händelserik.. I fredags va jag och mamma på en föreläsning med jobbet och sen skulle jag å åka skridskor. Klantig som jag är så ska jag tvunget trilla :) Kände direkt att något va fel med handleden så det va bara direkt upp på akuten.. Hum hatar akuten satt där i sex timmar för att dom ska konstatera att den va skadad och gipsa mig.. så nu går jag med gips skena på armen och känner mig lite små handikappad.

när vi var färdiga på akuten fick jens köra mig raka vägen till malmö där magnus uggla skulle hålla sin konsert klockan 20.00 va där fem över men som tur är hade han inte börjat spela... va en riktigt bra spelning som vanligt när det är han som gör den.. :) jävla drag..

På lördagen sov vi länge.. :P mysigt.. Sen fick jag gå hem till mamma så hon kunde hjälpa mig tvätta håret och lite sånt svårt själv just nu.. klockan fem bar det av på 50års fest på sundspärlan eftersom lillan fyllt år. god mat och trevligt sällskap inte helt fel... sandra kom och hämta mig vid 22 tiden för vidare färd till ekebo.. Riktigt mycket roligt folk där som man inte sett på  länge.. blev mycket dansande och pratande.. :)

På söndagen va det väldigt lungt förutom en tur till kyrkan på kvällen.. låter kanske lite roligt men vi har inte gått å blivit hel religösa vi skulle lyssna på när jens sjöng.. lät väldigt bra :)

idag har vi haft apt och lönesamtal på jobb.. intressant värre så nu återstår bara att se vad man får.. fick inte jobba i eftermiddag å inte på hela veckan så nu är jag sjukskriven igen..

imorgon blir det ullared.. :P


http://jelicka.bilddagboken.se/
 

Tisdag

Idag har jag haft fullt upp.. Skulle jobbat till sex idag alltså 24,5h men kompa ut vid fyra.
Vi har haft en kille som gått brevid mig och Anita idag.. :) gick väldigt bra faktiskt va iväg å bada å lite sånt... Vi har även bestämt oss för att ta en ullared runda på tisdag.. wii ska bli så kul måste handla julklappar.

När jag kom hem från jobb va det en snabb undan plockning här.. :) Jens kom vid sex tiden trevligt värre.. :)
Vi har tittat på så som i himmelen å den där mary sen har vi promenerat i ödåkra.. :) riktigt kul å träffa han faktiskt..

Nu är jag helt slut så det blir sängen för min del..

ha de fint
 

helgen...

I Lördags åkta jag och min kära syster till helsingör på dom gränslösa dagarna.. En hel del folk måste jag säga trots det kalla och små snöiga vädret. hade en väldigt mysig dag i varje fall.. Handla till och med upp alla mina pengar. Köpte ett par skinstövlar, tre par byxor, en skorta och en tröja. :) Hitta en riktigt billig affär med massa snygga kläder och skor.. Va inte hemma förän sen eftermiddagen..

När jag kom hem satte jag mig vid datan och börja snacka med adrian bestämde mig för att köra dit på lite förfest hade ju inget annat för mig. Blev duschen snabbt och fixa till mig.. Fick ju ta på mig mina nya kläder också.. :)
Va väl där vid sju något satt å snacka å lyssna på lite musik alltid lika trevligt.. Efter ett tag kom även Jens en kompis till han som vissa sig vara väldigt trevlig.. :)
Vid typ halv elva bestämde vi oss för att åka in till stan jag körde ju :) Väl inne i stan gick vi på steak house och någon annan bar.. Tess kom även dit och sa hej så himla trevligt va typ hur länge som helst sedan jag träffa henne.. Adrian blev full å yra runt en massa så satt mest å prata med Jens. Hade riktigt trevligt i varje fall..
Vid typ halv två tiden körde jag Jens hem för vi palla inte tivoli..




Riktigt lyckad kväll.. länge sedan jag skratta så..

I söndags va jag å hjälpte rebecca städa mammas bil och lite sånt.. Hann även med att tvätta några maskiner tvätt.. På eftermiddagen va vi iväg och åt hela familjen för att sedan köra å hälsa på mormor och morfar skönt att se dom så pigga för en gångs skull.. På kvällen va jag, mamma å rebecca på vatten gympan.. skönt att röra sig lite...

Idag har varit en riktigt lugn dag. Varit en lång runda i skogen med mamma å hundarna och nu har jag varit å handlat så jag har någon mat hemma också.. Snart är det jobb som gäller..

finns en ny bubbla..
 

hemma igen..

Då va man hemma igen.. börja snöa i middags å då bestämde jag mig för att köra hem trots att jag igentligen inte har något att göra.. Skönt att komma hem i varje fall borta bra men hemma bäst som man säger.. Har varit skit kul å träffa madde å martin också för den delen.. Har en helt annan uppfattning om han nu.. Väldigt trevlig kille..

När jag körde den långa vägen hem så hann jag fundera mycket.. Bland annat på fantasier eller drömmar vad man nu vill kalla det. Det finns inget bättre än att dagdrömma man kan ju göra vad man vill men när man fastnar i en fantasi ett längre tag är det inget roligt. Man går i en bubbla hela dagarna och bygger upp något i tankarna men tyvärr så en dag spricker bubblan å fallet blir fruktansvärt hårt.. Idag sprack en bubbla för mig den hade dock inte funnits så länge men ack det gjorde ont att falla. Att resa sig gör ont men man har ju inget val.

Nu ska jag titta färdigt på idol åter kommer kanske sen..
 

god natt

Mys kvällen va trevligt. Vinet va gott och maten lika så å nte är det fel med trevligt sällskap också... Synd att vi inte träffas oftare men tyvärr har det ju blivit så här. Man hade ju inte räknat med något annat heller för den delen. saknar alla mina vänner från svalöv men snart är det dags att ses några stycken igen i varje fall..
Jag å madde ska ut i lidköping city imorgon och köpa födelsepresent till katta.. :) ska bli trevligt..

Nu ska jag fortsätta med den spännande boken så jag inte håller hela huset vaken med mitt tryckande på tangenterna i varje fall.. sov gott alla..

Skulle va kul om ni som läser komenterar så jag vet vem det är :) mycket roligare då..
 

vin kväll

Dagen har varit innehållsrik  börja med att jag fick ställa mig och skrapa mina rutor va så kallt i morse.Sen blev det en föreläsning på universitetet i skövde och fråga mig inte vad den handla om. Lyckades i varje fall läsa typ 200 sidor av min nya bok idag Mias systrar riktigt spännande men dock lite små förvirrande i mellan åt.. Ger en recention sen när jag läst färdigt.

Efter madde va färdig med sin lektion åkte vi till skopunkten för båda jag och madde behövde nya skor så samanlagt blev det sex par nya skor till oss. Nu va det dags för middag hitta ett mysigt ställe med buffe på amrikanska pizzor skit gott.. Under eftermiddagen har vi också hunnit med en shopping tur i skövde centrum blev dock inte så mycket handlat. Har även varit med madde på hennes teater grupp intressant.

Nu är vi hemma å ska laga mat. Lövbiff, klyft potatis å sås. Vi har även varit på systemet och köpt vin så det blir riktigt mys idag.. :)

Funderar fortfarande på att köra hem redan imorgon men verkar inte som någon vill gå på ullared med mig och inte heller någon som vill umgås med mig på kvällen så jag väntar å bestäma mig..

Känner mig upplyft å glad idag blev en lång promenad efter bonde söker fru igår och det kändes jätte bra att få prata själv med madde..

nä nu får jag nog ta och hjälpa till lite.. å vinet väntar.. :) ha det bra
 

besök hos madde

Igår körde jag hit. Lidköping med andra ord en himla väg att köra men efter som jag är som jag är tyckte jag det va jätte skönt. När man åker hemifrån så är man glad och upplyft att få komma iväg men så fort jag är framme har jag hemlängtan. Känns inte alls som jag är på samma våglängd som mina kompisar längre. känns inte som jag får ut något av det här och allt beror bara på mig själv så ingen behöver ta illa vid sig. Just nu vet jag inte var mitt liv är någon stans. känns som om jag ligger och vilar mellan några olika faser men vet inte var jag ska bege mig.

Allt börja när martin sa dom magiska orden "Jag har funderat" man vet direkt vad han menar och framför sig rullar hela det passerade året upp men framför allt framtiden.. Vi hade hunnit bygga upp mycket tillsammans och bara tanken på att börja om igen känns hemsk. Jag va ledsen någon dag och visste inte alls vart jag skulle ta vägen sen kom den tomma känslan.
Jag tänker inte på honom mer utan på framtiden, vem vill jag dela min framtid med?? en sak är säker jag vill inte vara ensam och det är just vad jag känner mig just nu. Vet inte vem jag ska vända mig till längre har svårt att avgöra vem jag kan lite på och var jag har folk. Åter igen kommer komentarer som ingen vågat säga innan och jag står oförstående och lyssnar. Det är ingen nyhet för mig att vi va annorlunda eller att jag offrat mycket för han så varför kan ni inte säga det direkt?? Detta är något jag valt och är stolt över. Jag ångrar inget.

Nu vill jag gå vidare med mitt liv.

Som sagt är jag hos madde har fri vecka och ville komma bort. Kom hit igår och vet inte riktigt hur länge jag tänkt stanna beror väl på vad som finns att göra hemma. Igår va vi iväg å handla sen laga vi lite mat hann även med att spela lite 8 bitars nitendo supermario.. skit kul och så blev det lite kort spel också.. Idag är madde i skolan och jag sitter här och roar mig. Vet inte riktigt om jag vågar mig ut själv risken finns väl att jag går vilse eller något.. :) Får vänta tills mädds kommer hem.
imorgon ska jag följa med henne till skolan och sen ska vi gå en sväng i skövde och fika lite.. :) ska bli trevligt.
Funderar på att köra till ullared på fredag å träffa sandra där men vi får väl se. Någon som har lust att hitta på något i helgen får gärna höra av sig.. :)

Ja nu har jag väl flummat tillräckligt..

ha de fint
 

slut..

Vill bara berätta att det är slut mellan martin för alla er som undrar.. just nu känns det som om det va rätt beslut och även om det inte va min ide hade det kommit för eller senare.. Men livet går vidare det är bara att ta nya tag..