Månadsarkiv

Facket i Sommarland

Idag har facket i sommarland dragit igång.. Jens hämtade mig tjugo över sju i morse och då bar det av till backa gården.
Där blev det frukost och samling. Fick en massa material och tröjor sen bar det av mot ängelholm. Vi tog kust vägen upp mot båstad och det gick väldigt smidigt. På de flesta ställen stod det rätt till och allt va bra men vissa va lite mysko..
Ikväll är man trött som bara den med all rätt efter alla intryck. Imorgon är det nya tag, Ger mig iväg halv nio..


Midsommar!!
Va först hemma hos mamma och pappa på kvällen sen bar det av till Fredric för en liten pratstund med han. Efter det drog jag vidare till Kävlinge hem till Lauber där kvällen fortsatte med vild fest.. Kvällen va så lyckad den baara kunde bli :) Kom i säng lite efter fyra

Midsommardag!!
Drog hem och sov en stund till på morgonen sen bar det av mot evelina. Där grilla vi korv på eftermiddagen sen blev det hamburgare på kvällen. Skulle igentligen haft en lugn hemma kväll men vi hamna hos en kille som heter martin i malmö och titta på fotbollen. Sen bar det av in till bakfickan där jenny jobbar.. Satt där tills hon slutat sen hängde hon med på en hemma fest.. Blev riktigt roligt till slut och va inte hemma och i säng förän 05.00 Som vanligt en riktigt lyckad kväll med eve.. Så jävla skönt att se henne igen och bara snacka ut om allt..

Söndagen blev lugn med film hos eve sen åkte jag hem. Martin kom med mat på kvällen och titta på fotbollen..

ha de fint nu ska jag sova.. kram
 

Jobba

Ikväll är det jobb som gäller för min del tradit men så är det..

Tänkte dra lite vad som hänt i helgen.

Fredag
Det blev fredriksdals teatern med pappa, rebecca och filip. Vi började med en piknic i parken vilket va väldigt mysigt. Sen bjöds det på champang och nötter innan man gick in på teatern.. Jag och rebecca vi spanade kändisar så gott vi kunde. :) föreställningen var väldigt bra och rolig. Klara oss från regnet tills pausen då det börja hagla och det var inte smått heller. Jag va i varje fall smart nog att ta skydd under träden. Sen sluta det tills andra akten börja tack och lov.  När jag kom hem fick jag sällskap av jens en stund.. trevligt trevligt.

Lördag..
Vaknade aldeles för tidigt för att köra till jobb. Började redan klockan nio vilket är tidigt för att vara en Lördag. Jobbade i varje fall med anita vilket var trevligt och vi fick inte överdrivet mycket gjort :)
När jag sluta halv sex körde jag i turbo fart hem för att titta på fotbollen. Sofie, Elin, Kim och Ellinore kom och gjorde mig sällskap, Tyvärr förlora ju sverige mot spanien men vi får ta igen det på onsdag. I halvlek matchen grekland ryssland körde vi minus Ellinore ut till Höganäs för att hälsa på anita och dom. Väldigt trevlig pratstund hade vi och nu är det bestämt att jag ska ut där på onsdag och titta på sverige matchen.. Vi hann även med att träffa jens. Sen blev det hem och titta film innan jag körde sofie och dom hem vid två.

Söndag..
Varit en super lung dag bara legat och myst i sängen och tittat film ända tills det var dags att dra sig till jobb.

nä nu är det dags att sova.. ska till malmö och umgås med jenny imorgon :)
 

Stressigt värre..

Fy fan vad tiden går fort.. jennie har redan hunnit komma ner och till och med åkt hem igen. Kändes sjukt jobbigt när vi sa hejdå trotts att jag vet att det bara är nio veckor tills jag kommer dit. Och jag vet att dessa veckorna bara kommer att flyga iväg har något planerat hela tiden.. Jag vill verkligen se mig om efter möjligheter till att eventuellt flytta upp där ett tag i varje fall.. Jag vill bara göra något annat.
Jag är dock väldigt besviken på en person där upp för jag trodde verkligen vi skulle kunna vara vänner men verkar inte som om du är så angelägen om det.. Allt jag ville vara att lära känna dig och vara din kompis.
Som sakt saknar jag Jennie,Magnus, Liam och Sundsvall väldigt mycket..

Tänkte berätta om pool/grill festen jag hade i Lördags..
Först kan jag säga att alla som inte vara där ni missa verkligen något :)
Vi var nästan 35 personer och kvällen började med fördrink som pappa ordnade. När alla hade antlänt blev det dags att tända grillen för att ordna lite mat. Maten blev väldigt god och jag tror alla blev mätta och belåtna. Efter maten var det en del som hoppa i poolen eller väldigt många rättare sagt. Det blev även 4 tävlingar där alla glatt deltog och drog sitt strå till stacken.. :) Vissa var mer tävlings inriktade än andra och vissa vara dumma nog att äta kattmat... haha
Jag tror det badades i tre omgångar och även vissa åkte i med kläderna på.. Festen började att dö ut vid halv tre tiden och då var jag tillsammans med många andra väldigt runda under fötterna.. :) Kvällen slutade vid halv fyra så jag bäddade för 7st i min lilla lägenhet.
Tack alla som gjorde kvällen så fantastisk som den blev :)

I Tisdags va jag på utbildning nere på Backa gården i Höör.. Va intressant och jag ser verkligen fram emot Facket i sommar land..

Kärleken!
Det är många som är nyfikna och frågar om mitt kärleks liv så jag tänkte försöka sammanfatta det så gott de går..
Jag tror inte jag själv är riktigt på det klara med vad som händer för tillfället. Jag kan börja med att säga även om jag umgås väldigt mycket med Martin nuför tiden så kommer det aldrig bli vi två igen. Vi trivs väldigt bra som det är nu och det fungerar kanon.
Det finns många personer i mitt liv just nu och den andra känns väl bättre än den andra å så vidare. Problemet är bara att det verkar alltid finnas någon form av hinder eller något som får mig att tvivla på att det verkligen hade fungerat. Jag vill absolut inte såra någon men mest är jag väl rädd att bli sårad själv.. Jag har så svårt att läsa av folk nu för tiden och har väl blivit mer reserverad med åren..
På ett sätt vill jag vara själv och bara kunna göra vad som faller mig in och på ett annat sätt vill jag ha en trygghet. Jag vill vara kär och älska någon med hela mitt hjärta men framför allt vill jag bli älskad och känna mig behövd.
Frågan jag ställer mig varje vaken minut är om jag ska satsa och vågar jag lämna ut mig själv till någon. Till någon som bara kan slänga mig på marken och trampa på mig lika väl som han kan älska mig och ta hand om mig resten av livet?
Framför allt finns det två stycken nu som jag känner extra mycket för och båda två har väl sina för och nackdelar antar jag. Har ingen aning om vad jag ska ta mig till men det kommer väl med tiden.. Detta är allt jag kan berätta för tillfället..


Evelina!
Idag är det bara en vecka kvar innan Evelina kommer hem. Jag saknar henne sjukt mycket och vi kommer ha hur många timmar som helst framför oss att diskuttera allt som hänt medans hon varje borta. Jag går fortfarande och hoppas på att jag får träffa henne på midsommar afton men vill inte störa henne när hon kommer hem heller.. Så får väl utredan mina midsommar planer lite mer...


Detta va allt jag orkar skriva för tillfället.. I helgen blir det fredriksdals teatern för att kolla premiären coh på lördag blir det så klart fotboll.. :)

Sov gott
 

Säg att du älskar mig!

För alla er som inte sett den här filmen så gör det..

Den är så hemsk och jag gråter mig igenom halva varje gång jag ser den. Att samhället kan vara så grymt och respekt löst kan man inte förstå. Tyvärr är det inte bara en film utan varje dag är det folk som går igenom samma sak i detta land vi bor i.

Filmen handlar om en tjej som blir våldtagen men inte vågar anmäla det pågrund av rädslan för att folk inte ska tro henne och trycket från folk i hennes omgivning, Kort och gott..

Se den

 

Veckan!!

Den sista veckan har varit fullproppad med jobb och allting annat.. Mina tankar går till sundsvall hela tiden.. Saknar det som fan och det är inte längre bara jennie jag saknar utan sundsvall i allmänhet.. Mina funderingar går hela tiden till om jag kanske skulle flytta upp och försöka mig på ett liv där?? Tror jag hade kunnat trivas som bara den där upp.. Det är en helt annan stämning där uppe..

Jennie kommer i varje fall ner om två dagar så det ska bli skönt.. så det blir en runda till ullared och lite sånt.. :)

Denna veckan är helt fullbokad med grejor från morgon till kväll.. och inte nog med det känner jag mig väldigt krasslig.. kan bero på solen kanske.. Har i varje fall tagit lite panodill och hostdämpande så får vi se om det hjälper..

Ser ut som en kräfta just nu och vill bara sova så nu blir det sängen trotts att klockan bara är halv åtta..

kram på er