Månadsarkiv

Bonde söker fru



Ikväll har jennie och dom varit här.. Vi har haft en väldigt trevlig kväll med många skratt. Maten va jätte god och vinet också :)


Vi kollade bland annat på bonde söker fru, mycket intressant haha..
Den ena killen kommer vara ett stort irritations moment under kommande avsnitt. Han gjorde ett uttalande som var fruktansvärt osmart. Nä nu ska jag mysa med älsklingen ett tag.


http://www.aftonbladet.se/nojesliv/tv/dokusapa/bondesokerfru/article3599608.ab
 

Våra bästa år. :)

Nu sitter jag här ladda för att se mitt dagliga avsnitt av våra bästa år. Jag kan ärligt säga att jag är beroende av det.
Har gjort mig några knäckemackor och ett stort glas med oboy så kan inget gå fel.


Har varit hemma hos jennie nu i förmiddags och färgat mitt hår blev mörkblondt och gyllen brunt.. Inte torkat ordentligt så får väl se hur det blir sen..

 

Händelserik dag

Dagen började kvart över nio när jag vaknade och bestämde mig för att gå upp. Som tur va kolla jag mig för innan för någon av mina kära djur hade så klart kräkt precis nedanför sängen.


Efter frukost bestämde jag mig för att ta tag i städningen i ödåkra. Tog först en runda till hyllinge där jag byta min dammsugare och köpte en ångmaskin. Blev en runda på city gross också.
Sen var det bara till att tag i städningen.. Skrubbade som ett djur och köket blev lite renare i varje fall. Efter några timmar var jag helt slut i hela kroppen å ville bara sätta mig ner och gråta finns inget värre än att flyttstäda. 


Mitt i allt ringde emil för att höra hur det va med mig..  Blev jätte glad för det för en gångs skull va någon som ringde bara för att höra så att jag hade det bra. Och att just han kan göra det betyder otroligt mycket. Det är sällan eller aldrig någon nu för tiden någon ringer bara för att se så allt är bra.


Bestämde mig för att köra hem och vila en stund innan jag skulle börja jobba. Då ringer mamma och berättar något som hänt på jobb och mina tårar bara rinner ner.. Känner mig så otillräcklig och så motarbetad. Framför allt som vanligt känner jag mig sviken. Vet inte vad jag ska ta mig till ibland men det är väl som vanligt bara att vänta tills denna svakan är över.


Sen va det bara att packa ihop sina grejor och pussa på daniel i dörren innan jag drog till jobb.. Som vanligt nu för tiden känns det väldigt fel att jobba natten.. Ville gråta i dörren. Väl på jobb så är det någon som bråkar om precis allt. hum haha inget passa herren.


Imorgon kommer jennie, magnus och helena på middag hos oss :) ska bli trevligt..


älskar dig hjärtat <3
 

Kreativ

Det är precis vad jag är idag.. Nu är så gott som allt i ordning ställt här i lägenheten och det börjar likna ett hem.
Nu kommer vi till nästa uppgift att hålla det så här också.. hum det får vi väl se hur det går med det..
Har i varje fall satt igång en maskin tvätt och väntar på att våra bästa år ska börja.. Behöver min dagliga dos av det för att inte universum ska sluta snurra :)


Mår i varje fall mycket bättre idag. Längtar tills Daniel kommer hem så vi kan äta middag tillsammans innan vi ska iväg på medlems möte.. Eller vi får väl se om jag lyckas få med han.. Hade varit trevligt eftersom vi inte har så mycket tid att umgås för tillfället.

Vill ni kolla in bilderna från lägenheten finns dom på http://jelicka.bilddagboken.se
 

Jobb i natt

Då va det åter igen en natt på jobb. Uch säger jag bara.. Mår helt ärligt dåligt utan Han.. 


Idag är en deppig och irriterad dag känner jag. Känns som jag bara vill sätta mig ner och gråta..
Det känns som alla mina vänner är försvunna. Det känns som om folk tar för givet att man alltid ska roa sig med sin partner, precis som om alla tror sig veta att jag skulle svara nej på grejor och så struntar dom i att fråga.. Känner mig inte välkommen i mina umgänges kretsar längre även om jag absolut inte tror det är så menat.


Det känns som det tvivlas på min kunskap på jobb. Bara för att jag utrycker min åsikt och inte finner mig i saker hur som helst så arbetar man mot mig istället. Idag ville jag bara ringa och utrycka min ilska över allt till chefen men vad hjälper det? då ser hon ju bara ner på mig. Tur att det är söndag så jag hinner lugna mig tills imorgon är ju trots allt löne samtal snart. Jag blir så frustrerad på alla passiva människor som inte vågar stå upp för något. Tyvärr är det faktiskt så att man behöver göra sig ovän med någon på vägen för att nå framgång och snart håller jag inte tyst längre. 


Fick i varje fall träffa jennie, magnus, liam och helena idag. Alltid trevligt att träffa dom men det är alltid så ansträngt när dom är här nere.. Dom har ju jätte mycket att hinna med. Och egoistisk är man ju :D
Liam är så jäkla härlig man vill bara ta med sig han och gå :) Längtar så otroligt mycket tills jag själv sitter där med mitt barn men får väl vänta med det ett tag till :)


jag och liam

Nä nu ska jag göra mig en kopp
 

Flyttning

Äntligen har vi flyttat och nästan, nästan allt är flyttat.. Nu är bara det värsta kvar den himlans städningen.. Finns väl inget tråkigare än att flytt städa.. Den sista tiden har varit enormt stressande med jobb och flytt därför det inte blivit så mycket skrivande.

Det finns en sak jag vill skriva nu och det är att jag är enormt lycklig. Mitt liv är näst in till perfekt.. Skulle behövt några timmar till om dagen och lite energi mer men annars så.. Jag, Daniel och djuren trivs riktigt bra i lägenheten, jobbet flytter på och daniel får tillräkligt många timmar. Jag får även sova brevid den jag älskar över allt annat.

På Söndag kommer jennie, magnus, helen och liam ner från sundsvall och hälsar på..  ska bli väldigt trevligt att se dom igen.. känns knappast som om det va en månad sedan vi va uppe. Så veckan blir fullproppad med helsingör besök, middag och the grand final på lördag :) inflyttningsfest och födelsefest hemma hos oss..
Fester gör mig dock alltid jätte nervös. Hoppas verkligen det blir lyckat och att folk har roligt..

Nä nu ska jag återgå till teven..